BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Vad är b*cms?

B*cms är ett snyggt, stilrent och lättanvänt hemsidessystem som riktar sig speciellt till kulturproducenter. Med b*cms får du en portfolio på nätet som du kan uppdatera när du vill och kategorisera efter dina behov. Systemet är enkelt att arbeta med men samtidigt packat med användbara funktioner som hjälper dig att få till din hemsida precis som du vill ha den.

För att du snabbt ska kunna komma igång med ditt hemsidesprojekt och samtidigt ha koll på kostnaderna så har jag satt ihop ett paket som är utbyggbart. Med baspaketet får du all hjälp du behöver för att sjösätta hemsidan: från att beställa domän, installation och konfiguration av systemet, till utbildning och support.

B*cms används i dag av konstnärer, fotografer, musiker, arkitekter, konstutbildningar och andra små företag i kultursektorn. Om du är nyfiken på vad b*cms skulle kunna göra för dig så ta en titt på listan över referenser.

Systemet är utvecklat av en konstnär för andra konstnärer. Det utvecklas i takt med att antalet sajter som använder systemet växer vilket innebär att kostnaden kan hållas på en nivå som passar konstnärers plånböcker.

Om du är har frågor om baspaketet eller söker mer avancerade, skräddarsydda lösningar är du välkommen att kontakta mig på jon@brunberg.se eller telefon 070-314 36 92.

Bild nedan: konstnären Katarina Löfströms hemsida