BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Varför välja b*cms?

B*cms är lätt att arbeta med

Tydliga, enkla och logiska relationer mellan kategorier, artiklar och bilder gör det enkelt att lägga till och ändra material. Fasta sidmallar gör att du slipper krångla med layouter i onödan. Systemet är byggt för användare som vill få upp sitt material snabbt och som vill lägga tiden på produktion – inte för systemutvecklare. När mina kunder vill lovorda b*cms så är det ofta användarvänligheten man lyfter fram. 

B*cms är flexibelt

Genom att välja bland färdiga sidmallar, och välja olika sidmallar för olika typer av innehåll, kan du bygga en hemsida som passar ditt material. Inställningar för färger och typografi ger dig detaljerad kontroll över utseendet. Detaljerade inställningar för startsida och entrésida gör att du kan kontrollera vilket innehåll som dina besökare ser först.

B*cms är kostnadseffektivt

Att låta göra en hemsida kan bli en kostsam historia och kulturproducenter har ofta en begränsad budget. Därför har jag tagit fram ett paket med fasta priser så att du vet exakt vad du betalar för och som garanterar att du får så mycket hjälp som du behöver för att själv kunna hantera systemet. Om du behöver mer hjälp och ytterligare anpassningar så går det förstås att bygga på baspaketet med fler tjänster.

B*cms är stilrent

Efter att ha arbetat med konstnärers hemsidor i nästan tjugo år kan jag konstatera att kulturfolk i allmänhet och konstnärer i synnerhet tenderar att sky överlastad webbformgivning. Därför har b*cms en formgivning som både är elegant och diskret.