BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Ny version av b*cms Read more.

 

Vi kliver framåt!

2023-10-15 17:35:33

Nu är det dags att ta nästa steg i utvecklingen av webbsystemet b-cms. Efter en tids tystnad är det nu dags att se tillbaka på de senaste två årens utveckling och berätta lite om de senaste nyheterna. I och med version 3.4 som nu rullas ut till alla användare som använder det moderna PHP-baserade systemet så är b-cms framtidssäkrat för flera år framåt. Det innebär också startpunkten för nästa generations b-cms!

Uppdateringen, som är tillgängligt för nedladdning och installation för alla användare som använder det moderna PHP-baserade systemet, innehåller bland annat dessa nya funktioner.

 

  • Fler möjligheter till egen design
  • Snyggare navigering på mobilskärmar
  • Bättre kontroll över sajtens sökbarhet

Välkommen till b*cms!

B*CMS (Brunbergs cms) är ett hemsidesystem som är framtaget speciellt för kulturproducenter som behöver en stilren, flexibel och lättanvänd webbplats som kan uppdateras på nätet utan krångel med koder eller layout.

Under i korthet kan du läsa mer om vad b*cms innehåller, vad du behöver för att kunna använda det och vad det kostar.  Det finns också en sida där alla funktioner som b*cms-användare har tillgång till är listade.

Med hostingpaketet är det enkelt att komma igång för bara 625 kr per år (inkl moms + startavgift 625 kr första året. Kostnad för domännamn på ca 100 kr per år tillkommer). Vi installerar b*cms på vår serverplats och ser till att du får hjälp med att komma igång och gör en grundinställning efter dina önskemål. Behöver du extra utbildning eller hjälp med att bearbeta och ladda upp ditt material så köper du bara till de tjänsterna.

Beställ något av paketen i webbshoppen. Ring 070-314 36 92 eller maila jon@brunberg.se om du har frågor om systemet. Följ också vår Facebook-sida där alla nyheter också presenteras.

Under referenser kan du se hur andra kulturproducenter använt b*cms. Den här webbplatsen är förstås också den gjord med den senaste versionen.

Kontakt:

Brunbergs cms
Jon Brunberg
Tel: 070-314 36 92
E-post: jon@brunberg.se

NYHETER
2023-10-15 17:35:33 |  Vi kliver framåt!
DELA