BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

2014: de stora klivens år

Så här i efterhand känns det som om utvecklingen med b*cms gick med riktigt stora kliv under 2014. Att gå igenom alla nyheter i en enda artikel skulle göra den alltför lång. Istället kommer jag att pytsa ut information om detaljerna i bloggen under februari (se länklista nedan). Den som vill få en överblick över vad b*cms kan göra och vad man kan göra med b*cms kan ta en titt på den uppdaterade funktionslistan.

Funderar du på att göra din hemsida med b*cms? Kolla på våra nya paket i webbshoppen! Nu kan du till exempel beställa ett baspaket som också inkluderar de båda tilläggen b*shop och b*mass. Och det senare, b*mass, kan nu också beställas genom shoppen. Vill du uppdatera ditt system eller beställa en skräddarsydd lösning är det bara att kontakta mig.

Flera nya b*cms-sajter som tillkom under 2014 och här är några exempel. Grafikskolan i Stockholm fick en specialsydd sajt med en bredare layout och extra funktionalitet. Den London-baserade Konstnären och curatorn Sookyoung Huh skapade en diskret och elegant sajt väl lämpad för sina subtila fotografier och den norska konstnären Matilda Höög presenterar sina existentiella videoverk på matildahoog.com.

 

Från bloggen

B*cms + Open Sans = Sant

Nyheter #2: b*cms som samarbetsprojekt

Nyheter #3: permalänkar

Nyheter #4: Snyggifiera CV:t!

Nyheter #5: In English, Please!

Nyheter #6: finjustera din design med typsnittsstorlekar