BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Hostingpaket, 1år + utbildning

Pris: SKR

Hostingpaketet innebär att din hemsida ligger på vårt webbhotell i stället för att du hyr en egen webbhotellsplats. Om du vill ha ett eget domännamn så köper du det från en av oss rekommenderad domän-leverantör.

Hostingpaketet är ett abonnemang. Det innebär att du betalar en årlig avgift för att använda b*cms så länge som du vill.

Kostnaden är 625 kr per år. Vid beställning tillkommer en engångskostnad på 625 kr i uppläggningsavgift. Du betalar alltså totalt 1250 kr första året, därefter 625 kr per år. Inklusive moms. Kostnad för domännamn tillkommer (ca 100-150 kr år).

OBS! Kampanj! För nya kunder som beställer ett abonnemang senast 31/12 2019 så dras uppläggningsavgiften på 625 kr inkl moms av från priset.

Beställ här i shoppen, via telefon 070-314 36 92 eller e-post jon@b-cms.com.

Hostingpaketet omfattar inte utbildning i hur du använder din b*cms-hemsida. Om du behöver utbildning och utökad support när du skall sätta igång att arbeta med sidan så kan du beställa det separat. Det kostar 1000 kr + moms för cirka 2 timmar vilket brukar vara tillräckligt för att komma igång ordentligt.

Om du vill ha hjälp med bearbetning och uppläggning av material så kostar det 500 kr/tim + moms.

Hostingpaketet passar dig som är redo att sätta igång med b*cms på egen hand utan utbildning, som inte behöver en egen webbhotellsplats och som inte nödvändigtvis behöver använda e-post med ditt eget domännamn.

Det finns många fördelar med hostingpaketet. Du har möjlighet uppdatera ditt system fortlöpande utan extra kostnad och ingångskostnaden blir lägre i och med att du slipper betala för programvarulicensen. Du kan också själv bestämma hur mycket du vill lägga på support och utbildning.