BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Abonnemang, 1år

Pris: SKR

Med ett abonnemang ligger din hemsida på vårt webbhotell i stället för att du hyr en egen webbhotellsplats. Om du vill ha ett eget domännamn så köper du det från en av oss rekommenderad domän-leverantör. Har du redan ett domännamn hjälper vi dig att koppla det mot din hemsida.

OBS! Kampanj! För nya kunder som beställer ett abonnemang senast 31/12 2019 så dras uppläggningsavgiften på 625 kr inkl moms av från priset.

Du betalar en årlig avgift för att använda b*cms så länge som du vill. Kostnaden är 625 kr per år vilket faktureras årligen. Till detta kommer en engångskostnad på 625 kr i uppläggningsavgift.

Du betalar totalt 1250 kr första året, därefter 625 kr per år. Eventuell domän betalas till domän-administratören (ca 100-150 kr/år). Alla priser inkl 25% moms.

Abonnemanget omfattar inte utbildning i hur du använder din b*cms-hemsida. Om du behöver utbildning och utökad support när du skall sätta igång att arbeta med sidan så kan du beställa det separat. Det kostar 1000 kr + moms för cirka 2 timmar vilket brukar vara tillräckligt för att komma igång ordentligt.

Om du vill ha hjälp med bearbetning och uppläggning av material så kostar det 600 kr/tim inkl moms.

LÄS MER: köpvillkor och slutanvändarlicens