b*cms - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Shoppa shoppen!

2013-02-22 17:17:25

Sedan cirka ett år tillbaka går det att installera en mail-baserad webbshop (kallad b*shop) som ett tillägg till b*cms. b*shop lämpar sig bäst för konstnärer och små kulturföretag som har en egen distribution och en måttlig försäljningsvolym. Ett företag som framgångsrikt använt sig av shoppen är produktionsbolaget Mantarayfilm som använder den för att sälja DVD-er med sina dokumentärfilmer - t.ex. den omtalade dokumentären "Han tror att han är bäst".

Nu kan du i alla fall shoppa shoppen också i b*cms webbshop - som ju faktiskt är en kopia av b*shop! Mer meta än så blir det inte i shoppingvärlden. b*shop är ett tillägg till b*cms och måste installeras med en licens av webbsystemet. Använder du redan b*cms så kan du beställa b*shop separat, annars beställer du b*shop när du beställer ditt b*cms-system.

En annan nyhet är att de supportsidor som låg på en egen sajt - support.b-cms.com - nu flyttar in på den här sajten. Supportavdelningen innehåller manualer och en rad tips, rekommendationer och svar på vanliga frågor rörande hur du använder ditt b*cms system. Jag hoppas att den här informationen också skall kunna vara till användning för dig som ännu inte bestämt dig för om b*cms är något för dig.