BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

2012 - Ett år av utveckling

2012-12-29 12:31:27

Det har varit ett väldigt intressant år i b*cms korta historia. Antalet nya sajter har visserligen inte vuxit så särdeles mycket men det har funnits utrymme att göra många förbättringar av systemet där möjligheten att göra mer avancerade designval stått i fokus.

Med den förbättrade hanteringen av sidmallar kommer till exempel många funktioner som öppnar upp för designval som tidigare varit svåra att genomföra inom ramen för det här projektet. Det öppnar för en bredare palett av möjligheter för den som vill ge sin sajt ett unikt utseende och under 2013 kommer ytterligare funktioner och layoutmöjligheter att testas.

Alla nya funktioner som lagts till i systemet ställer också nya krav administrationen och ett prioriterat projekt under 2013 är att göra hanterandet av b*cms mer användarvänlig. Det skall kort sagt bli enklare att sköta regelbundna uppdateringar av nyheter, portfolio och profil. Det ska gå snabbare att hitta rätt funktioner och söka den information som behövs uppdateras.

Jag vill också passa på och tacka alla er som som rekommenderat b*cms till era vänner och kollegor. Ett litet och specialiserat system som b*cms behöver nya användare för att kunna utvecklas och förbättras - och er hjälp gör det möjligt!

Sist men inte minst vill jag önska er alla ett Gott Nytt År!


Jon Brunberg, skapare av b*cms