BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Nya versioner i produktion och beta

Sedan den sista större versionen av b*cms (2.19.5) så har jag framför allt arbetat med att vidareutveckla alla de nya många nya funktioner som tillkommit och trimmat inställningar och kod. Men nu är en ny, ganska omfattande uppdatering i beta-version (2.2.0.0), som kommer att innehålla en hel del ny funktionalitet och en omdesignad administration. En nyhet är att du kommer att kunna använda RSS för att publicera nyheter och portfolio-uppdateringar på t.ex. Facebook eller i Google Reader.

Med version 2.19.8 kom möjligheten att använda tilläggstjänster som är integrerade med b*cms. Det är en spännande möjlighet som innebär att det går att skräddarsy funktionalitet för b*cms. Redan nu kan du se en betaversion av b*shop på den här sajten. B*shop är en enkel, mail-baserad webbshop där du lägger upp produkter som sedan kan knytas till poster i portfolion. B*mass är ett kommande tillägg för massutskick via e-post.

 

Här är några av de viktigaste nyheterna i versionerna 2.19.5-2.19.8

2.19.8

Möjlighet att använda tilläggstjänster som b*shop eller b*mass.

2.19.7

Länkar till sociala media som Facebook eller Twitter på startsidan (med 2.2.0.0 kommer även möjligheten att lägga till RSS-länkar).

2.19.5

Nya inställningar för startsida som ger mer detaljerad kontroll över vilket innehåll som ska visas. Du kan t.ex. bestämma antal nyheter som skall visas på förstasidans huvud- och sidokolumn för nyheter och om de ska visa bilder och även bestämma vilka nyhetsartiklar som ska visas på startsidan.
Stöd för php-baserad bildvisning och uppladdning.