BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Ett år av filande och putsande!

Om 2015 var ett tämligen dramatiskt år i b*cms historia så har 2016 handlat mest om att bygga vidare på den nya Php-baserade plattformen – att fila på kanterna, effektivisera systemet och lägga till funktioner. Mobilanpassningen av layouterna har varit den i särklass viktigaste nyheten.

Annat smått och gott som tillförts under året är att tilläggsfunktionen webshop integrerats bättre med systemet och en rad nya inställningar för kategorisidor som gör att du kan ställa in dem separat. Jag har också filat en del på systemet med automatiska uppdateringar för att det ska flyta så smidigt som möjligt. Supportsajten, som även innehåller manualen för b*cms, har uppdaterats med en rad guider, tips och handledningar som tar dig igenom handhavandet steg för steg.

Under 2017 kommer jag att fortsätta bygga vidare på systemet. Ni kan vänta er en uppdatering av textredigeringsverktyget TinyMce, men också förbättrade funktioner för hantering av artiklar, sidmallar och bildhantering. Jag kommer också att fortsätta att flytta över gamla sajter till det nya systemet.

Är du intresserad av att veta mer om b*cms och vad systemet kan göra för dig så är du välkommen att ringa 070-3143692 eller maila till jon@brunberg.se.