BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Milestone!

Efter flera månaders intensivt arbete är den nya php-baserade och moderniserade versionen av b*cms äntligen färdig (nåja, det återstår en del arbete med tillägg och andra småsaker) och tämligen stabil (även om mindre buggar säkerligen kommer att dyka upp framöver). Det är sannerligen att beteckna som en milstolpe i det här projektet och jag måste medge att jag är sprickfärdig av stolthet över resultatet! B*cms har kanske inte samma muskler som t.ex. Wordpress när det gäller bredden i funktionaliteten, men har definitivt fördelar när det gäller t.ex. användarvänlighet.

Nu är det dags att gå vidare och fortsätta utveckla systemet. Bättre mobilanpassning står högst på önskelistan men andra projekt som är på gång är en hanterare av sidmallar och ett mediabibliotek med fler funktioner för att flytta bilder och mediafiler mellan projekt. Och jag jobbar förstås hela tiden på att b*cms ska bli både snyggare och mer funktionellt. Det finns kort sagt en hel del att göra!

En annan nyhet är att manualen och supportsidorna har fått en egen sajt som innehåller guider, tips och handledningar som tar dig igenom handhavandet steg för steg.

Är du intresserad av att veta mer om b*cms och vad systemet kan göra för dig så är du välkommen att ringa 070-3143692 eller maila till jon@brunberg.se.