BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Innan sommaren helt tar över

Jag vet, vi vill alla gå på semester nu: guppa i badsjöar, dåsa vid strandlinjer, äta bakverk i bersåer eller gå på fjäll eller musikfestivaler eller vad vi nu vill göra. Jag ska också göra allt det där. Men först måste jag få berätta att b*cms 2700 nu körs i produktion och berätta kort om några av de viktigaste nyheterna.

Fixa mer rörlighet på startsidan med ett bildspel eller en video. Välj en video du redan länkat till eller använd bilderna till en artikel i ett bildspel.

Har du en facebook-sida för något av dina projekt? Då kan du lägga till en länk till den sidan längst ned i texten så får länken automatiskt en Fb-logga.

Det finns fler sidmallar och menyer att välja bland. På den här sidan kan du se flera exempel på nyheterna, som t.ex. den blå bakgrunden i det översta fältet och menyns placering bredvid loggan. Hela layout-ytan är dessutom breddad. "Om b-cms" använder en ny sidmall som heter "text-arkiv"

Länkad video kan ingå i bildspelen, som dessutom har fått ett extra alternativ när det gäller navigering mellan poster.

Under sommaren kommer jag posta mer detaljerad information om nyheterna i bloggen. Tills dess önskar jag en fortsatt härlig sommar!