BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

Beta under arbete

Utvecklingen av b*cms går oförtrutet vidare och just nu pågår arbetet med nästa betaversion (2700) som innehåller en rad nyheter och förbättringar. En kommande nyhet är att video- och ljudfiler har integrerats i bildspelen. Du kan se hur det ser ut på Falkenbergs Konstskolas sajt för elevarbeten som uppdaterades i våras till deras examensutställning.

Avancerade användare kan ändra stilmallarna (CSS) på flera olika nivåer i b*cms administration och på så sätt skapa skräddarsydda layouter. När Mantaray Film uppdaterade sin hemsida i våras så hade de tydliga idéer om layout och typografi som kunde realiseras med hjälp av administrationens verktyg och funktioner för CSS-hantering och redigering av sidmallar. Detta eminenta produktionsbolag för dokumentärfilm skördade för övrigt stora framgångar på årets Cannesfestival med sin dokumentär om Ingrid Bergman.

Både Galleri Falkenbergs Konstskola och Mantaray Film använder också en ny funktion för att visa video eller bildspel på startsidan som kommer att införas i version 2700. Du kan enkelt skapa ett bildspel från en befintlig artikel eller använda en befintlig video på startsidan och därmed få en mer dynamisk och levande startsida.

När b*cms 2700 släpps för produktion i början av hösten kommer jag att posta fler nyheter i bloggen. Tills dess önskar jag en härlig sommar!