BCMS - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

b*blogg

Här kan du läsa mer om utvecklingen av b*cms och relaterade nyheter.

Loopia varvar upp!

Jag har med spänning noterat att webhotellet Loopia tagit tag i att vidga flaskhalsarna i sina system för att snabba upp laddningstiderna för de sajter man hostar. B*cms är utvecklat hos Loopia som i grund och botten har en väldigt bra och lätthanterlig plattform för avancerade webbanvändare. Just därför har det kännts lite synd att laddningstiderna för de sajter man hostar varit lite långsammare än deras konkurrenter och på grund av detta har jag ibland tvekat att rekommendera Loopia som webhotell för att köra b*cms. Men nu är det annat ljud i min skälla. Lyriska ljud!

Den 13-14 mars flyttade Loopia mina webbplatser till en splitter ny lagringsplattform och plötsligt dansar mina sajter fram på skärmen med en befriande lätthet. Tack för det Loopia!

Posted: 2013-03-19 09:48:47
blog comments powered by Disqus