b*cms - hemsida för konstnärer / kulturproducenter

 

Slirandes och sladdandes: b*cms 3.3 är utrullad!

2017-09-13 11:53:37

Nu kör vi! Slirandes och sladdandes med b*cms 3.3. Nytt utseende och ny ordning i förarsätet, nya funktioner för färg, typografi och layout.

Välkommen till b*cms!

B*CMS (Brunbergs cms) är ett hemsidesystem som är framtaget speciellt för kulturproducenter som behöver en stilren, flexibel och lättanvänd webbplats som kan uppdateras på nätet utan krångel med koder eller layout.

Under i korthet kan du läsa mer om vad b*cms innehåller, vad du behöver för att kunna använda det och vad det kostar.  Det finns också en sida där alla funktioner som b*cms-användare har tillgång till är listade.

Baspaketet innehåller en licens av systemet och all support du behöver för att beställa domännamn och webhotell, att sätta upp och anpassa b*cms för dina behov och att komma igång med att lägga upp material.

Hostingpaketet är ett nytt paket där vi hostar b*cms åt dig och du betalar en årlig avgift för att använda det. Ett billigare och enklare alternativ för dig som vill sätta igång på egen hand.

Beställ något av paketen i webbshoppen. Ring 070-314 36 92 eller maila jon@brunberg.se om du har frågor om systemet.

Under referenser kan du se hur andra kulturproducenter använt b*cms. Den här webbplatsen är förstås också den gjord med den senaste versionen.

Kontakt:

Brunbergs cms
Jon Brunberg
Tel: 070-314 36 92
E-post: jon@brunberg.se

NYHETER

2017-08-24 12:09:23 |  Nytt paket för den händige!
DELA

Add to Facebook Twitter this! Bookmark w delicious Add to Stumbleupon